Bij PT (Parasol en Tenten) verhuur Scheveningen, houden wij ons bezig met het verhuren van parasols en tenten voor evenementen zoals braderieën, bruiloften, tuinfeesten en sportevenementen. Wanneer u dus opzoek bent naar een aangename overkapping tegen zon en regen dan kunt u bij ons terecht voor deze robuuste parasols en tenten die een exclusieve en zeer elegante uitstraling bieden aan alle feestgelegenheden. De afmetingen van onze parasols zij 2.5×2.5 of groter en kunnen aan elkaar verbonden worden zodat er ook een leuke patio van gemaakt kan worden. De partytenten kunnen eveneens in verschillende maten gehuurd worden en zijn beschikbaar vanaf 3.5×3.5 voor zowel kinderfeestjes, tuinfeesten evenals voor grote evenementen. Daarnaast kan er ook voor verschillende kleuren gezorgd worden afhankelijk van het evenement of feest waar u deze voor gaat gebruiken. De montage en demontage wordt door een van onze medewerkers ter plaatse voor u verzorgd en is inbegrepen bij de huurprijzen.  

Afgelopen maand mochten wij de kindermodeshow van Name it verzorgen waarvoor we gebruik hebben gemaakt van een fantastisch podium met daaromheen een groot aantal parasols in diverse kleuren die aan elkaar verbonden werden waardoor er een enorme patio ontstond waaronder de aanwezigen konden genieten van een drankje en een hapje tijdens de show zonder dat ze blootgesteld werden aan de bloedhete zon van die dag. Ook hebben we een aantal partytenten geplaatst waar Name it gebruik van heeft gemaakt voor de verkoop van de verschillende kinderkleding collecties die ze voor het aankomende seizoen in huis hebben. Daarnaast werd er ook een mooie bar opgezet onder drie aan elkaar verbonden Solero parasols die voor een fantastische en innovatieve uitstraling van het evenement hebben gezorgd. Name it was dan ook zeer tevreden over de verzorging van de kindermodeshow en zullen er voor dit bedrijf in de toekomst zonder twijfel nog een aantal meer van deze evenementen volgen.

Wij verhuren parasols en partytenten voor elk seizoen van het jaar inclusief voor de wintermaanden waarin onze parasols en partytenten uitgerust worden met heaters of stralers en verlichting. U kunt bij ons eveneens terecht voor de aankoop van een of meerdere parasols en tenten die geschikt zijn voor allerlei soorten evenementen en bovendien 100% recyclebaar zijn. Het spreekt vanzelf dat topkwaliteit en service bij ons voorop staat waarmee we ons onderscheiden van andere bedrijven. De tevredenheid van onze klanten is voor ons van groot belang, daarom werken we keihard om positieve reacties te ontvangen en het vertrouwen van onze klanten te winnen. Kom gerust een kijkje bij ons nemen voor uw eerstvolgende gelegenheid wij zullen u graag bijstaan en informeren over alle mogelijkheden die we in huis hebben om van uw feest of evenement een succes te maken.