Doordat we vaak onderweg zijn met zowel het vervoer van de parasols en tenten evenals onze adviseurs die vaak eerst een kijkje gaan nemen en informatie verstrekken zijn we uiteraard in het bezit van een groot aantal busjes en wagens. Hiervoor maken we gebruik van een financial lease zodat ze na afloop van de leaseperiode eigendom van het bedrijf worden en deze weer ingeruild kunnen worden of voor langere tijd mee kunnen zonder hiervoor grote bedragen te investeren wat een financiële aanslag voor het bedrijf zou kunnen betekenen. Daarom zijn we er dan ook van overtuigd dat een financial lease van Rosfinance.nl het succes is voor de toekomstbestendigheid van het bedrijf. Dit betekent dat het bedrijf in de noodzaak van vervoermiddelen gebruik kan maken van het leasen en het werkkapitaal voor andere investeringen kan gebruiken om de groei van de onderneming te bevorderen.

Voor een aantal jaren terug maakte PT verhuur Scheveningen gebruik van zakelijke en operationele lease waar we eveneens goed tevreden over zijn geweest toch hebben sinds de recessie van de laatste jaren gekozen voor een financial lease omdat we op deze manier zeker kunnen zijn dat we ons geld niet verliezen maar investeren.  Een operationele lease gaf ons namelijk niet de mogelijkheid om eigenaar te worden van de busjes en wagens waar we gebruik van maakten wat in het geval van een financial lease dus wel het geval is. Het zou dus kunnen worden beschouwd als een aankoop van het vervoermiddel terwijl een operationele lease meer als huren kan worden gezien.

Hiervoor maken we uiteraard gebruik van een bekende en betrouwbare leasemaatschappij zoals ROS Finance waar we al jaren mee werken en die ons altijd een zeer goede service biedt. Na een gedetailleerde informatie te hebben ontvangen en het enorme lease aanbod te hebben bekeken maken we nu gebruik van een aantal Citroën Jumper voor het vervoer van de parasols en tenten en tevens een aantal Volkswagen Polo voor onze adviseurs. De financial lease voor deze wagens werd afgesloten middels vaste lage maandtermijnen en een eenmalig slottermijn die voor het bedrijf makkelijk haalbaar zijn zonder dat dit een aanslag betekent op het werkkapitaal of liquiditeit van het bedrijf.

financial leaseWij zijn dan ook van mening dat deze vorm van leasen een van de beste oplossingen zou kunnen zijn voor bedrijven maar vooral voor starters die in de noodzaak zijn van een of meerdere vervoersmiddelen. Hierbij is van groot belang een goed en betrouwbaar leasebedrijf te zoeken waar u veilig mee in zee kunt gaan.

Zo kunt u er dan zeker van zijn dat het geld op de juiste manier geïnvesteerd wordt zonder nare verrassingen na afloop van de leaseperiode. Neem een kijkje op rosfinance.nl of vraag een vrijblijvend advies aan en laat u informeren over de mogelijkheden voor uw bedrijf voordat u de aankoop van een auto of bedrijfswagen gaat doen. Bekijk alle voordelen van een financial lease voor uw bedrijf zoals de flexibiliteit van de leaseperiode, terugvordering van belasting, brandstofverbruik en onderhoud die voor ons doorslaggevend waren om over te gaan op deze vorm van leasen en deze zonder meer aan andere bedrijven aanbevelen.